ON AIR SOUL

Γυρίστε το χρόνο πίσω

♥ Μια Μελωδία ♥ Μας ταξιδεύει εκεί που το όνειρο σταματα .... Η Μαγεία τις μουσικής μας ταξιδέψει εκεί που η ♥ καρδια ♥ μας χτυπάει πιο δυνατά ♥!...Καλωσορίσατε ♥ ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ♥ Δεν χρειάζεται κωδικός απλά βάλτε ονομα και πατήστε login -Σύνδεση.. για να βρεθείτε στο δωμάτιο επικοινωνίας ♥.......♔ Mαrιnα ♔ We’ll be very thankful if you can LIKE our fb page , thanks ♥ ♥ ♥

chat

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου η 13η Φεβρουαρίου, κατόπιν απόφασης της UNESCO το 2011, η οποία κάθε χρόνο καλεί όλους τους ραδιοφωνικούς οργανισμούς, αλλά και όλους τους σχετικούς με τον τομέα φορείς, όπως συμμετέχουν μαζί της σε εορταστικές εκδηλώσεις για τη σημασία του ραδιοφώνου και πώς αυτό συμβάλλει στη διαμόρφωση της ζωής μας.
Η καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου έγινε μετά από σχετική πρόταση της Ισπανικής Ακαδημίας Ραδιοφώνου, με στόχο την ενίσχυση της πληροφόρησης και της ευαισθητοποίησης του κοινού, καθώς και των υπολοίπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, για τη σημασία και την ανάγκη προώθησης της πρόσβασης στην πληροφόρηση και την ελευθερία της έκφρασης μέσα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Η επιλογή της 13ης Φεβρουαρίου δεν έγινε τυχαία, αφού ήταν η ημερομηνία ίδρυσης του ραδιοφώνου των Ηνωμένων Εθνών, το 1946.  
Φέτος, το θέμα / σλόγκαν  της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου είναι «Το Ραδιόφωνο είναι εσύ» (“Radio is you”), μέσω του οποίου η UNESCO επιδιώκει την ενθάρρυνση των ραδιοφωνικών οργανισμών ανά τον κόσμο να εξεύρουν τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους. Κύριο μέλημα των ραδιοφωνικών οργανισμών θα πρέπει να είναι να αφουγκράζονται τις ανάγκες και τα θέλω των ακροατών τους, ούτως ώστε να προβάλλουν την διαφορετικότητα των απόψεων και την πολυφωνία που είναι ζητούμενα όχι μόνο από το κοινό, αλλά και από την νομοθεσία που διέπει τη ραδιοφωνία.  
Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου προτρέπει όλους τους ραδιοφωνικούς οργανισμούς όπως συμβάλλουν, μέσα από τα προγράμματά τους, στην προώθηση της ποιότητας, της πολυφωνίας και της αντικειμενικότητας, της ελευθερίας της έκφρασης και της ισότητας των φύλων και της απρόσκοπτης πρόσβασης του κοινού στην πληροφόρηση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Players are rated at multiple of} steps, from novice to whale, and players' clubs 온라인카지노 also have multiple of} levels. Read about them and learn the place you stand; your level can change in a number of} hours of play. Speed is not going to have an effect on|affect|impact} your outcomes, as slot machines depend upon luck. You don't need to wager max on this recreation, however you must to} wager all the traces. That method, not a turn will go by the place you see a winner however do not get it reflected in your winnings (because you didn't wager the line).